Ruilen of retourneren

Retourvoorwaarden

Soms kan het zijn dat je aankoop toch niet helemaal is wat je ervan had verwacht, dan kan je het product bij ons terugbrengen of ruilen. 

Voorwaarden

  • Je hebt op aankopen een zichtermijn van 14 dagen
  • Het product moet ongebruikt en compleet zijn
  • Je hebt de factuur of een ander aankoopbewijs

Kosten retourneren

Terugbrengen is gratis op locatie Yogasupport Westerplein 2a/b 1901 NA Castricum.

Terugsturen via PostNL kost € 4,95. De kosten à € 4,95 worden ingehouden op het te retourneren bedrag. Bijvoorbeeld: heb je iets besteld t.w.v. € 50,00 en stuur je dat retour naar ons antwoordnummer, dan ontvang je € 45,05 terug van ons via dezelfde betaalmethode als bij je aankoop.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Yogasupport niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het opsturen altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed!

Hoe kan ik retourneren/ruilen?

Via PostNL

Je kunt je per post aan ons retourneren, dit kan via een PostNL-locatie. Je vindt het antwoordnummer op het retourformulier. Voor een snelle en correcte afhandeling, is het belangrijk dat je gebruik maakt van het retourformulier dat je bij je bestelling hebt ontvangen en deze volledig invult. Heb je het retourformulier niet meer? 

Zodra wij de retourzending hebben verwerkt, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. We storten het geld terug via dezelfde betaalmethode als bij de bestelling. Je ontvangt het geld uiterlijk 5 werkdagen na de ontvangstbevestiging van de retour. 

Heb je gekozen voor ruilen? Dan plaatsen we een nieuwe bestelling voor je en ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.

Status van je retourzending

Als we in ons magazijn aan de slag gaan met jouw pakket, ontvang je van ons een bevestiging per mail. Het kan voorkomen dat je product volgens de Track & Trace code al is aangekomen in ons magazijn, maar dat je nog geen bevestiging van ontvangst van ons hebt gehad. Het kan tot 24 uur duren voordat we je retour verwerken.